Pepper نمونه ای عالی است. روباتی استثنایی که مجهز به یک تبلت نصب شده روی سینه اش و تعداد بسیار زیادی سنسورهای حرکتی ، لیزر فاصله سنج، دوربین های HD و سه بعدی و میکروفون ها و بلندگوهای هدایتی است. اگر اینها کافی نیست، باید گفت که Pepper همچنین قادر به صحبت به 15 زبان دنیا است. این روبات تبدیل به پدیده ای در دنیای تکنولوژی شده و به عنوان نیروی کمکی و خدمات اتاق هوشمند به کمک صنعت گردشگری آمده است.
این دستگاه که توسط شرکت Alysis طراحی شده، در حال حاضر در بیش از 2000 بخش فعالیت دارد. هتل های زنجیره ای از جمله Marriot، Hilton یا Intercontinental از این روبات ها استفاده می کنند که آموزش دیده اند تا مراحل پذیرش در هتل، دادن اطلاعات به مسافرین در مورد خدمات و فعالیت ها بر اساس مشخصات افراد، انجام رزرو ها، مدیریت و پرداخت آسان تر برای خدماتی همچون تورها، حمل و نقل و کرایه ی خودرو یا دوچرخه را انجام دهند.
با توجه به صحبت های سازنده، Pepper یک راهنمای توریست است که پیشنهادات شخصی سازی شده را با حالتی مفرح ارائه می کند و در واقع بخشی از تجهیزات سرگرم کننده است. اما در این دنیای دیجیتال و مکانیزه، Pepper دست خالی نیست. این روبات با تعداد زیادی از ابتکارات همراه شده که تجربیات جدیدی به گردشگران عرضه و مسافرت را برای آنان آسان تر می کند. از سیستم های کنترل تهویه ی هوشمند، آینه های تعاملی و تشک های پر از حسگر تا هدست های واقعیت مجازی و راه حل های بایومتریک که برای جلوگیری از صف های طولانی بکار می رود، این ها همه ابتکاراتی هستند که راه خود را به سفر و صنعت گردشگری باز نموده اند.
تکنولوژی در این صنعت برای در تماس بودن با احساسات مشتریان خدمت می کند و این کار را از راه پیشرفته و مبتکرانه به انجام می رساند. برای نمونه، آینه تعاملی قادر به تشخیص حس و حال کاربر و پیشنهاد خدمات هتل با توجه به آن است. بعلاوه، این دستگاه توصیه هایی برای پوشیدن لباس به مهمانان هتل بر اساس آب و هوا می کند.
تشک های هوشمند حسگرهای متعددی دارند که داده های مهم مثل دمای اتاق، چرخه ی خواب، حرکات در هنگام خواب یا ضربان قلب فرد را محاسبه و تحلیل می کنند. برپایه ی این اطلاعات، تحلیلی بر کیفیت استراحت و خواب افراد صورت می گیرد. این آمار قابل مشاهده ار طریق نرم افزار، از طریق کامپیوتر یا گوشی های هوشمند می باشد.
با کمک تکنولوژی، نیازهای مسافرین واضح تر شده اند و تکنولوژی ها روز به روز با این نیازها تطابق یافته اند. از این جمله می توان به اتاق هتل هوشمند با سیستم کنترل دما اشاره کرد که قادر به تغییر نورپردازی اتاق بسته به دمای تنظیم شده توسط کاربر است. این ابزار برای اطمینان حاصل کردن از این است که مسافر تجربه ای منحصر بفرد، عالی و بی نظیر داشته باشد.
جدا از این راه حل ها که به نوعی با افراد تعامل ایجاد می کنند، صنعت گردشگری درهای خود را به روی پیشرفت هایی که مرتبط با مدیریت سرگرمی و کسب و کار هست نیز باز نموده است. برای مثال، امروزه می توان عینک های واقعیت مجازی را در هتل ها و خطوط هواپیمایی خاصی یافت. همچنین در بعضی تجارت ها سیستم های تشخیص چهره وجود دارد که باعث جلوگیری از ازدحام افراد می شوند.
علاوه بر این ها، نرم افزارهای واقعیت افزوده (که میزان بار و چمدان مسافر را اندازه گیری کرده و مشخص می کند که امکان بردن آنها به داخل کابین هست یا خیر) در حال محبوب شدن بین کاربران و مسئولین هستند. در همین راستا، چت بات ها و مشاورین صوتی مجازی در حال ایجاد دگرگونی های بزرگ در شرکت ها و آژانس های توریستی تا میزانی هستند که از تصور افراد خارج است.