بعد از تنها 2 سال دیگر و با هزینه سرسام آور 9.5 میلیون دلار، این آرزوها دست یافتنی خواهند شد. فضای داخلی اولین هتل فضایی لوکس جهان با نام « Aurora Station» به معنای «ایستگاه شفقی» در روزهای گذشته برای اولین بار در مقابل دیدگان حیرت زده عاشقان فضا و فضانوردی قرار گرفت. این پایگاه فضایی گرد و دارای بخش های متعدد که توسط استارتاپی به نام Orion Span که در حوزه تکنولوژی فضایی فعالیت دارد ساخته شده، تنها گنجایش 6 نفر را در آنِ واحد دارد، از جمله دو خدمه، و ثروتمندان و علاقمندان فضا می توانند برای یک تور 12 روزه به این ایستگاه بروند. بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته اولین مهمانان این پایگاه فضایی شبه هتل در سال 2022 پذیرفته شده و یک سال پیش از آن نیز استقرار و افتتاح کامل آن صورت خواهد گرفت.
در حالی که هزینه 10 میلیون دلاری به فضا برای تعطیلات دو هفته ای در توان بسیاری از افراد در جهان نیست اما استارتاپ Orion Span ادعا می کند که تجربه واقعی فضانوردی را در اختیار مسافران و مهمانان خود قرار خواهد داد. بونگر در این باره چنین گفته است: « رژیم آموزشی 24 ماهه همیشگی مسافران فضایی برای رفتن به پایگاه های فضایی در قالب یک برنامه آموزشی سه ماهه خلاصه شده که با هزینه ای بسیار کمتر قابل اجراست».
در طی 2 هفته ماجراجویی در فضا، مهمانان ثروتمند «ایستگاه شفقی» در مدار کوتاه زمین و در ارتفاع 200 مایلی از سطح زمین به پرواز درخواهند آمد، جایی که نماهایی خیره کننده از سیاره آبی خواهند داشت. این هتل فضایی هر 90 دقیقه یک بار به دور زمین خواهد چرخید و بر همین اساس مهمانان هتل می توانند در طی 24 ساعت شبانه روز شاهد 16 طلوع و غروب آفتاب باشند.
مهمانان ایستگاه شفقی، در حالی که از هیجان جاذبه صفر لذت می برند، می توانند در سراسر نقاط هتل معلق بوده و از طریق پنجره های شیشه ای هتل به تماشای شفق های قطبی شمال و جنوب بنشینند. عرض این هتل فضایی کوچک 12 فوت (بیش از 3.6 متر) و طول آن نیز 35 فوت (بیش از 10.6 متر) خواهد بود که به اندازه یک جت شخصی بزرگ است.
اما استارتاپ Orion Span تنها استارتاپی نیست که می خواهد گردشگران را به فضا بفرستد. کمپانی Axiom Space که در تگزاس واقع است و رییس سابق ایستگاه فضایی بین المللی را در صندلی ریاست خود دارد نیز برنامه هایی برای استقرار یک ایستگاه فضایی تجاری در مدار در سال 2024 میلادی دارد. این کمپانی نیز گفته که از سال 2020 مسافران فضایی را به ایستگاه بین المللی فضایی برده و بعد از آن نیز با ساخت و استقرار پایگاه فضایی خصوصی خود، مهمانان خاص خودش را خواهد داشت. مسئولان این کمپانی هنوز در مورد هزینه و قیمت این تورهای هوایی چیزی نگفته اند اما گفته می شود که هزینه دریافتی آن ها در مقایسه با هزینه های قبلی که توسط گردشگران فضایی مانند دنیس تیتو پرداخت شد بسیار کمتر خواهد بود. تیتو برای یک سفر 7 روزه فضایی در سال 2001 بیش از 20 میلیون دلار پرداخته بود.
با این وجود، برنگر می گوید که هتل فضایی آن ها استفاده های دیگری غیر از یک مکان اقامت برای مسافران فضایی نیز خواهد داشت. استارتاپ او قصد دارد که سفرهای کاملاً چارتری به فضا و تحقیقات مربوط به جاذبه صفر و ساخت و ساز در فضا را نیز به صورت قراردادی با دیگر سازمان ها بر عهده گیرد. برنگر در مورد توسعه هتل فضایی خود چنین می گوید: «معماری هتل ما چنان است که بتوانیم به سادگی ظرفیت خود را افزایش دهیم که ما را قادر می سازد با توسعه بازار تقاضا رشد کنیم». برنامه بعدی این استارتاپ برقراری اولین ایستگاه کنترل مشترک فضایی در فضا است.