شپرد اس.دولمن مدیر پروژه تلسکوپ اونت هورایزن در مرکز فیزیک نجومی در بیانیه اعلام کرد که” ما به چیزی دست یافته ایم که برای نسل های قبل از ما غیر ممکن بود. پیشرفت در تکنولوژی، ارتباطات بین بهترین رصدخانه های رادیویی در جهان و الگوریتم های نوآورانه همگی منجر به گشودن پنجره ای کاملا جدید در شناسایی دقیق سیاه چاله ها و اونت هورایزن شد”.
این سیاه چاله به قوس A نامیده می شود و در کهکشانی به نام Messier 87 واقع شده است. ابر سیاه چاله نام خود را از چیز نمی گیرند. دانشمندان اندازه آن را در حدود ۶.۵ میلیارد برابر خورشید ما اندازه گیری کرده اند.
به عنوان یک تازه کار: سیاه چاله ها اساسا مقادیر عظیمی از جرم هستند که در یک فضای کوچک فشرده شده اند. سیاه چاله کاملا تاریک است چون نیروی جاذبه آن خیلی قوی است، حتی نور هم نمی تواند از آن عبور کند. روزنامه گاردین گزارش داد که این سیاه چاله ها زمان فضا را در اطراف خود گرد می آورند و یک حلقه کامل از نور را ایجاد می کنند که اگر شما در یک انتهای سوراخ “اونت هورایزن” بایستید، می توانید پشت سر خود را ببینید.
به گزارش روزنامه گاردین، این تصویر فوق العاده جذاب است و ارتباط آن با نظریه نسبیت انیشتین را ثابت می کند ( اگر چه در زمان پیشنهاد آن، انیشتین خود نیز درباره وجود سیاه چاله در شک بود). انیشتین معتقد بود که یک منطقه متراکم از فضا چنان جاذبه شدیدی دارد که هیچ چیز قادر به فرار از آنها نخواهد بود، با این حال، موادی مانند پلاسما در اطراف سیاه چاله وجود دارد که نور را ساطع می کند و اونت هورایزن سیاه چاله را قابل رویت می سازد. ( دقیقا همان چیزی است که در عکس قابل مشاهده است.)
البته، همانند هر پیشرفت علمی بزرگ، نماد های مشابه از قبل وجود دارند. یکی از نماد های بسیار قوی، در فیلم ” ارباب حلقه ها” است که طرفداران این سیاه چاله را مشابه چشم سائورون در سری فیلم های ارباب حلقه است.
فارغ از هر آنچه که شما این کشف را تفسیر می کنید، این عکس در حقیقت لحظه بسیار بزرگی در تاریخ علم به شمار می روند. فرانس کوردووا، مدیر بنیاد ملی علوم، روز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی اذعان کرد که: ” ما مدت زیادی است که سیاه چاله ها را مطالعه کرده ایم آنقدرکه بعضی اوقات به راحتی فراموش کردیم آیا هیچکدام از ما واقعا آن را دیده ایم”.