برای رفتن به جنگل های اطراف گت کلای آمل می توانید در شهر آمل اقامت کنید. به هیچ عنوان نگران محل اقامت هم نباشید. ایران هتل آنلاین (مطمئن ترین سامانه ی رزرو آنلاین هتل) شما را در انتخاب محل اقامت یاری می دهد. تنها کافی است وارد سایت ایران هتل آنلاین شوید و نام آمل را در کادر مربوطه تایپ کنید. بعد از کلیک بر دکمه ی جست و جو می توانید لیست تمام هتل های آمل را ببینید. در همان نگاه اول آدرس و قیمت و امتیازی را که مهمانان قبلی به هر هتل داده اند می توانید مشاهده کنید و در صورت رضایت بر دکمه ی درخواست رزرو کلیک کرده و وارد صفحه ی رزرو هتل شوید. چنانچه به اطلاعات بیشتری نیاز دارید می توانید بر هتل مورد نظر کلیک کنید تا هر آنچه را که می خواهید در یک صفحه ببینید و با آگاهی کامل اقدام به رزرو بفرمایید. سایت ایران هتل آنلاین نسبت به سایر سامانه های مشابه مزایایی دارد که دلایل خوبی برای انتخاب آن می باشد. از جمله اینکه کارمزد کنسلی آن صفر درصد است؛ یعنی در صورتی که به هر دلیلی مجبور به لغو رزرو خود شوید می توانید تمام مبلغی را که بابت رزرو پرداخت کرده اید از سایت ایران هتل آنلاین دریافت کنید. دیگر اینکه بهترین نرخ رزرو هتل را تضمین می کند؛ یعنی این اطمینان را به شما می دهد که در هیچ سایت و سامانه ی دیگری نمی توانید هتل مورد نظر خود را با قیمتی کمتر از آنچه در ایران هتل آنلاین اعلام شده بیابید. اینها تنها دو مورد از مزایای این سامانه ی مورد اعتماد است. سایر مزایای آن را با ورود به سایت متوجه خواهید شد.
یکی از بهترین هتل های آمل هتل المپیک شمال است که در کیلومتر 5 جاده ی آمل به تهران قرار دارد. در صورتی که مایلید از طریق تلفن این هتل را رزرو کنید می توانید با شماره ی 476233 – 021 تماس بگیرید. هتل المپیک شمال آمل در سال 1395 فعالیت خود را آغاز کرده است. این هتل در مجموعه ی دانشگاهی پردیس شمال واقع شده است. ساختمان هتل المپیک آمل دارای 29 باب اتاق و سوئیت اقامتی در قالب 3 طبقه است. مهمانان این هتل می توانند از فضای سبز واقع در محوطه ی آن استفاده کنند و اوقات خوش و خرمی را برای خود رقم بزنند. هتل سه ستاره ی المپیک شمال آمل در فاصله ی 5 کیلومتری از شهر آمل و با دسترسی آسان به سایر شهرهای شمالی در استان مازندران واقع شده است. این هتل از مهمانان قبلی که در آن اقامت داشته اند امتیاز بسیار خوب دریافت کرده است و رتبه ی آن از 5 معادل 4.1 بوده است. این امتیاز بالا نشان از پاکیزگی اتاق ها و سایر فضاها، عملکرد عالی کارکنان، امکانات به روز و مشتری پسند، کیفیت خوب غذا، ارزش بالای هتل نسبت به قیمت و موقعیت دسترسی اسان دارد. هتل المپیک شمال به راحتی می تواند آرامش و اسایش مسافران را فراهم کند و خاطرات خوشی را برای آنها به ارمغان آورد.
معرفی کلی
آمل یکی از شهرهای تاریخی ایران است که در استان مازندران در شمال ایران واقع شده است. این شهر از سمت شرق با شهر بابل، از سمت شمال با محمود آباد و دریای خزر و از سمت غرب با چمستان همسایه است. آمل از لحاظ قدمت و پیشینه یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران به شمار می رود، شهری که قدمت آن به دوران قبل از اسلام بر می گردد. آمل زمانی پایتخت رسمی اشکانیان بوده و همچنین مورد علاقه ی شاهان صفویه قرار داشته است. به طوری که لقب پایتخت دنیای مسکون را نصیب خود کرده است. این شهر شمالی دارای جاذبه های گردشگری فراوانی است. جاذبه هایی که هر ساله عده ی زیادی از افراد را به سمت خود می کشاند. از جمله ی این جاهای دیدنی می توان به قله ی کوه دماوند به عنوان بلندترین قله ی ایران و خاورمیانه، جنگل الیمستان، پارک جنگلی هلومسر، پارک میرزا کوچک خان جنگلی، غارهای دستکند، آبگرم استراباکو، پارک دهکده ی طلایی، روستای بلیران، دریاچه ی ساهون، آتشکده ی آمل و دریاچه ی دوخواهران اشاره کرد که هر یک در جایگاه خود بسیار دیدنی و جالب و جذاب است. لازم به ذکر است یکی از جاهای بسیار زیبا و دیدنی آمل روستای ییلاقی گَت کُلا و جنگل های زیبای اطراف آن است.
روستای گت کلا
روستای گت کلا در 50 کیلومتری جنوب شرقی شهرستان آمل، در منطقه ی میان بند در ارتفاع 1530 متری از سطح دریا واقع شده است. این روستا از نظر آب و هوا و چشم انداز از سایر روستاهای منطقه بهتر است و مناظری را پیش روی بازدیدکنندگان و گردشگران قرار می دهد که نظیر آن را در جاهای دیگر از مازندران یا حتی ایران نمی توانند ببینند. طبق آنچه از گذشتگان دهان به دهان گشته تا به امروزی ها رسیده روستای گت کلا یکی از قدیمی ترین، بزرگترین و پیشرفته ترین روستاهای منطقه بوده است. وجود سنگ فرش، در سمت غرب مسیر راه ششمیر و بازارنک (به معنی بازار کوچک) در سمت شرق، نشان دهنده ی صحت این گفته می باشد. پس گت کلا قدمتی چند هراز ساله دارد. قدمت زیاد ویژگی مهمی است که خود به تنهایی این روستا را به یک جاذبه ی تاریخی تبدیل می کند.
واژه ی گت کلا از دو جزء گت (بزرگ) + کلا (آبادی) تشکیل می شود. پس گت کلا به معنای آبادی بزرگ است. در سال های بسیار دور راه طولانی روستا تا شهر و ارتفاع زیاد آن تا سطح دریا زندگی را برای اهالی مشکل کرده و این امر موجب گشت مهاجرت از روستا به سمت شهرها شروع شده و رفته رفته تعداد ساکنین گت کلا کاهش یابد. این در حالی بود که عده ای از اهالی که دامدار بودند به صورت ساکن و دائم در روستا ماندند. به طوری که تنها چند طایفه به نام های نقی گت (باقی پور)، شریفا گت (بابازاده)، حسین گت (کاظمی)، اسدالله گت (سیف علی زاده) و تنی چند از طایفه های دیگر حدودا در سال 1300 هجری شمسی در روستای گت کلا ساکن شدند و به زندگی خود ادامه دادند. این در حالی بود که فرزندان و نوادگان طایفه های یاد شده به دلیل افزایش جمعیت در روستا و عدم شرایط مناسب شغلی اکثرا به شهرها مهاجرت کرده و هر یک به کسب و کاری مشغول شدند. حدودا از دهه ی 1360 به دلیل احداث جاده و راه اندازی دیگر امکانات رفاهی، سکونت در روستای گت کلا رونق گرفت به طوری که در حال حاضر حدود 100 واحد مسکونی و 700 نفر جمعیت بومی و غیر بومی در این روستا ساکن اند. افرادی که در روستا زندگی می کنند بیشتر از طایفه های باقی پور، بابازاده، سیف علیزاده، صفرنیا، صفرزاده، الله قلی نسب، کاظمی پور، گل زاده، علی نسب، شعبانی و روان بد هستند.
روستای گت کلا در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه ی تقسیمات کشوری جزء بخشداری بندپی غربی شهرستان بابل قرار داشت اما بعد از پیروزی انقلاب و بر اساس تقسیمات کشوری جدید جزء حوزه ی استحفاظی بخشداری مرکزی شهرستان آمل و دهستان بالا چلاو قرار گرفت و در سال 1390 با تقسیمات اخیر فرمانداری شهرستان آمل جزء بخشداری امام زاده عبدالله (ع) قرار دارد.
روستای گت کلا دارای مساحت تقریبی صد و شصت و چهار هزار متر مربع می باشد. این روستا از شمال به اراضی ملی چاتمه سر و چمن سر و ماورای آن یال گَسکین، از جنوب به اراضی ملی دستکَن و چمن سر و کمی دورتر روستای سنگچال، از شرق به اراضی ملی بازارنک و از غرب به اراضی ملی چمن سر محدود می شود.
اهالی روستای گت کلا، عموما افرادی خونگرم، مهمان نواز، خوش برخورد و بلند قامت هستند و حدود 95% جمعیت زیر 50 سال این روستا با سواد می باشند. روستای گت کلا دارای امکانات رفاهی از قبیل آب شرب، جاده ی آسفالته، برق، تلفن ثابت، دو مسجد (که مسجد امام علی (ع) ان بزرگترین مسجد دهستان چلاو می باشد)، یک حسینیه و یک ایستگاه تبخیرسنجی است.
جنگل های اطراف روستای گت کلا
روستای ییلاقی گت کلا منطقه ای بسیار زیبا و البته تا حدی ناشناخته است. این منطقه در اطراف خود جنگل هایی دارد که می تواند مناظری فوق العاده زیبا را در مقابل چشمانتان به عرصه ی نمایش بگذارد. این جنگل ها که تحت عنوان چاخانی از آنها یاد می شود اطراف روستا را احاطه کرده و می تواند بهترین تفرجگاه دنج و بکر برای افرادی که قصد سفر به شمال را دارند به شمار آید. جنگل هایی که چشم اندازهای منحصر به فردش بهترین گزینه برای ثبت تصاویر هنری و یادگاری است. قطعا گشت و گذار در میان درختان این جنگل ها و مشاهده ی کوه ها و قله های اطراف می تواند جان تازه ای به گردشگران ببخشد و آنها را برای ادامه ی زندگی سرحال تر و شاداب تر گرداند. با ورود به این منطقه حال و هوای خود را عوض کنید و از وجود طبیعت بکر و دست نخورده لذت فراوان ببرید.