فهرست مطالب
Toggleمعرفی کرونا ویروس
علم ویروس شناسی کرونا (کووید 19) را عضوی از خانواده ی ویروس های پوشش دار معرفی نموده است. این ویروس یکی از مقاوم ترین انواع ویروس در بین همنوع های خود به شمار می رود. سارس و مرس را می توان گونه های خفیف بیماری کرونا معرفی نمود. اویروس مذکور نخستین بار در اوایل بهمن 1398 در شهر ووهان چین آشکار شد. دولت چین نیز در تاریخ 17دی این ویروس را یه رسمیت شناخت و آن را تحت عنوان SARS cov2 (کرونا) نامید.
شناخت علائم کرونا در سفر
کرونا معمولا با علائمی نظیر سردرد، سرفه، درد عضله ها، تب و احساس خستگی و مشکلات تنفسی ظاهر می شود. اما اخیرا علائمی نظیر درد کتف و نیز از دست دادن حس بویای و چشایی نیز به آن افزوده شده است. آمارهای سازمان بهداشت جهانی حاکی از آن است که در بیشتر موارد تمامی علائم ویروس کرونا با بیماری سرماخوردگی یکسان است و به اصطلاح فرد دچار یک کرونای خفیف شده است. همچنین علائم حاد بیماری منجر به بستری بیمار در بیمارستان می گردد. همچنین آمارها حاکی است که مردان خیلی بیشتر از زنان به ویروس کرونا مبتلا می شوند.
ویروس کرونا برای چه گروه هایی خطرناک است؟
مهمترین توصیه ها برای دوری از کرونا در سفر
1.رعایت توصیه های بهداشتی به طور مداوم و در همه جا جهت دوری از کرونا
• شستن مرتب دست ها با آب و صابون و یا مایع ضد عفونی کننده جهت.
• در هنگام عطسه یا سرفه از دستمال کاغذی یا در غیر این صورت با استفاده از آستین لباس خود جلوی دهانتان را بگیرید.
• دستمالی را که مورد استفاده قرار داده اید، ممکن است آلوده به کرونا ویروس باشد، لذا آن را دور بیاندازید و سپس دست های خود را بشوئید.
• از تماس نزدیک با افراد و خصوصا اشخاصی که دارای علائم بیماری کرونا هستند خود داری نمائید.
2. ماسک
4. استفاده از کارت های اعتباری و بانکی و عدم استفاده از پول جهت پرداخت.
6.در صورتی که در طول سفر به آب و صابون یا مایع دستشویی دسترسی کامل نداشتید، ژل های ضد عفونی کننده ی پایه ی الکلی را جایگزین نمائید.
7. در سفر های هوایی، به هنگام سوار شدن بر هواپیما، قبل از نشستن بر روی صندلی، سطوح اطراف خود را با درایت لازم توسط یک دستمال تمیز نمائید.
8.در طی سفر از قرار گیری در مکان های شلوغ جدا خود داری فرمائید، چرا که عدم حضور در جمع های شلوغ راز مبتلا نشدن به کرونا ویروس محسوب می شود و در صورتی هم در این موقعیت ها قرار گرفتید، تلاش نمائید تا فاصله ی مناسب با افراد را رعایت نموده و از تماس مستقیم با آنها بپرهیزید.
9. در طی سفر تلاش نمائید تا از وسایل حمل و نقل عمومی کمتر استفاده نمائید. یا اگر در مواقعی مجبور به استفاده از آن ها شدید، از وسیله هایی را که جمعیت کمتری دارند، انتخاب نمائید.
10.ضد عفونی کردن اشیاء و وسایل خودروی شخصی در طی روز، چند بار.
12.همواره آب آشامیدنی تصفیه شده همرا خود داشته باشید و یا از آب های آشامیدنی پلمپ شده استفاده کنید.