خانه >> ایرانگردی >> ابیانه نگین سرخ ایران – معرفی جاهای دیدنی ابیانه با عکس
جاهای دیدنی ابیانه کاشان

ابیانه نگین سرخ ایران – معرفی جاهای دیدنی ابیانه با عکس

کاشان همه جوره زیباست؛ از باغ‌های پر گل گرفته تا خانه های تاریخی و روستاهای قدیمی مثل ابیانه. خشت به خشت این دیار را با عشق ساخته‌اند به طوری که با اقامت در هتل های کاشان فرصت خوبی برای گشت و گذار در گوشه و کنار این سرای پر عشق دارید. از چهره دلنشین مردم ابیانه کاشان، لباس‌های شاد و رنگارنگ، لبخند زندگی بخش‌کهنسالان تا خانه‌های متفاوت آن‌ها؛ قابی زیبا در خاطرتان می‌نشیند که فراموش‌شدنی نیست.

روستای ابیانه کاشان نگین سرخ ایران زمین با بافت سنتی و تاریخی خود، سبب شده سالانه تعداد زیادی از گردشگران را برای ساختن سفری متفاوت راهی کاشان کند. رزرو هتل را به ما در ایران هتل آنلاین بسپارید و با خیال راحت به گشت و گذار در جاهای دیدنی ابیانه بپردازید.

فاصله ابیانه تا کاشان

فاصله ابیانه تا کاشان

اگر از شهر کاشان راهی روستای توریستی ابیانه هستید، مسیری در حدود ۸۷ کیلومتر پیش‌ روی شماست که با زمانی کمتر از یک ساعت می‌توانید به اینجا برسید.

فاصله ابیانه تا کاشان

روستای ابیانه کاشان کجاست؟ این روستا از توابع بخش مرکزی شهرستان نطنز نزدیک به کاشان است که در دامنه ی کوه کرکس قرار گرفته است. روستای ابیانه از جاهای دیدنی کاشان است و به دلیل اینکه از معماری بومی و بناهای تاریخی بسیار متنوعی برخوردار است یکی از مشهورترین روستاهای ایران محسوب می شود. در خاک این روستا آهن وجود دارد و همین باعث شده است که زمین به رنگ قرمز و اخرایی درآید و منظره ی جالبی را رقم بزند.

جاهای دیدنی ابیانه کاشان

1. آتشکده ابیانه

روستای ابیانه کاشان

آتشکده‌ی ابیانه که بسیاری آن را یک معبد زرتشتی می‌دانند قدیمی ترین اثر تاریخی روستاست. این بنا برخلاف اصول ساختمانی محل ساخته شده است. طراحی آن به گونه ایست که از پایه تا پوشش سقف با طاق ضربی و با سنگ و گچ ساخته شده است.

آتشکده ابیانه

حضور آتشکده در دل این روستا، نشان از یکتا پرستی اهالی ابیانه خیلی پیشتر از ورود اسلام به ایران می‌دهد. نام این آتشکده هرپک است؛ در گویش محلی «هره» معنای زیر و «پک» به معنای پله می‌باشد. البته برخی بر این معنا کردن اعتقادی ندارند و می‌گویند نام این آتشکده هارپارک، برگرفته از نام یکی از افراد مهم در دوره پادشاهی هخامنشیان است.

قدمت ساخت قدیمی‌ترین اثر تاریخی روستای ابیانه به دوره هخامنشیان می‌رسد. این بنا در سه طبقه ساخته شده و آتش مقدسی که همواره روشن بوده را در سرسرای گنبدی شکل نگه‌ ‌می‌داشتند.

آدرس ابیانه، سابات اول روستا
لوکیشن لوکیشن آتشکده هارپارک بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۸ تا ۱۸
قیمت ورودی رایگان

2. قبرستان ابیانه

https://www.iranhotelonline.com/fa/ecoledge-residency/

در قبرستان این روستا از سنگ های مثلثی شکل بالای سر هر قبر استفاده می‌کردند و مشخصات متوفی را روی آن حک می‌کردند. نحوه تراش این سنگ‌ها به قبرستان حالت راز آلودی می‌داد، اما در حال حاضر این قبرستان نیز شبیه سایر قبرستان‌های دیگر است.

آدرس ۲۷۰ متری مرکز روستا، جنب مسجد حاجتگاه
قیمت ورودی رایگان

3. غار ابیانه

غاری به نام “پل هل ” که قندیل های آهکی دارد در تپه های روستای ابیانه قرار گرفته است، این غار دیدنی در گذشته پناهگاه چوپانان و گوسفندانشان بوده است.

آدرس ۸ کیلومتری روستای ابیانه
قیمت ورودی رایگان

زیارتگاه های ابیانه

1. مرقد شاهزاده عیسی و شاهزاده یحیی

مرقد شاهزاده عیسی و شاهزاده یحیی

این زیارتگاه در محله ی هرده قرار دارد. گنبد این مکان هشت ضلعی فیروزه ای رنگ است. شاهزاده یحیی و شاهزاده عیسی از نوادگان امام موسی‌ بن‌ جعفر بوده‌اند که زیارتگاه آن‌ها در محله هرده روستای ابیانه کاشان قرار دارد. ظاهر بنای این امامزده با سایر بناهای روستا متفاوت است و از همین طریق به‌راحتی آن را پیدا می‌کنید. بارگاه این امامزاده در سال ۱۳۸۶ مرمت شده است.

گنبد هشت ضلعی با کاشی‌‌کاری‌های هنرمندانه در کنار آب‌نمای بزرگی در حیاط مرکزی که آب آن از نهر روستا تامین می‌شود از جذابیت‌های این زیارتگاه به‌حساب می‌آید. کتیبه‌ها، ضریح ساده، منبر چوبی و آیات و اشعار حک شده بر سقف این جاذبه، نظر گردشگران را جلب می‌کند. حسینه روستا در کنار این امامزاده است و نخل روستا برای مراسم عزاداری در آن قرار دارد.

آدرس محله هرده، ۶۰۰ متری شرق روستا
لوکیشن لوکیشن  زیارتگاه شاهزاده یحیی و شاهزاده عیسی بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۶ تا ۲۰
قیمت ورودی رایگان
بهترین هتل کاشان از نظر مسافران
ادامه مطلب

2. زیارتگاه هینزا

قلعه های ابیانه

در دره‌ی باریکی در دل کوه‌های ابیانه زیارتگاه بی بی زبیده خاتون، دختر موسی بن جعفر قرار دارد. در مورد این زیارتگاه دو دیدگاه وجود دارد: عده ای معتقدند امام موسی بن جعفر مدتی را در این مکان زندگی می‌کرده است و به محض خروج از این محل فوت می‌شود؛ بنابراین این زیارتگاه را برای او در این منطقه ساخته‌اند. عده‌ای دیگر هم معتقدند نام این زیارتگاه تحریف شده ی نام میترا است و آن جا را محلی برای ستایش الهه میترا می‌دانند.

آدرس روستای ابیانه، جاده پایین ده، ۴ کیلومتری مرکز روستا
لوکیشن لوکیشن زیارتگاه هینزا بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۸ تا ۱۹
قیمت ورودی رایگان

مکان های تاریخی ابیانه

1. مسجد میانده (مسجد جامع ابیانه)

روستای ابیانه کاشان

یکی از قدیمی‌ترین بناهای ابیانه مسجد جامع ابیانه است که در محله‌ی میان ده قرار دارد. این مسجد متعلق به دوره‌ی سلجوقیان می‌باشد و از معماری جالبی برخوردار است. جنس دیوار آن از گل و خشت است، سقف آن بسیار کوتاه است، جنس محرابش از چوب است و روی چوب سوره مبارکه “یس” و گل و بوته های زیبایی حکاکی شده‌اند. منبر این مسجد به کتیبه‌های خط کوفی و گل هشت پر مزین شده است.

مسجد جامع ابیانه

محراب چوبی در شبستان قدیمی قرار دارد. شبستان قدیمی مسجد کف چوبی دارد و با کمک یک در کوتاه به کوچه اصلی راه دارد. سقف چوبی مسجد نیز تزیینات زیبایی دارد که با اشکال هندسی منظم و آیات قرآنی قاب‌بندی شده است. این مسجد یک شبستان جدید نیز دارد که از یک سالن بزرگ با نورگیری در میانه سقف و سرستون‌های کنده‌کاری شده تشکیل شده است.

آدرس ۵۵۰ متری مرکز روستا
لوکیشن لوکیشن مسجد جامع ابیانه بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۷ تا ۱۹
قیمت ورودی رایگان

2. مسجد پرزله

روستای ابیانه کاشان

این مسجد در محله ی پرزله واقع شده است و متعلق به دوره ایلخانان می‌باشد. درب این مسجد قدیمی‌ترین درب موجود در این روستاست. معماری این روستا به گونه ایست که برای جریان هوا راه باز است و نسیمی همیشگی در آن جاریست.

بنای این مسجد دو طبقه است و دو در ورودی دارد. دری که در بخش غربی قرار گرفته به دوره شاه اسماعیل صفوی می‌رسد و بر روی آن تاریخ ۱۰۵۸ هجری قمری دیده می‌شود. غیر از بنای که بر سطح زمین می‌بینید یک آب انبار و پاشیر نیز در زیر مسجد قرار دارد.

مسجد پرزله

بخش شبستان قدیمی مسجد در طبقه همکف قرار گرفته که با یک راهرو به کوچه وصل می‌شود و از سمتی دیگر به طبقه بالا می‌رود. طبقه دوم سالن بزرگی دارد که ساخت آن مربوط به دوره صفوی می‌شود و غیر از آن ایوان کوچکی را می‌بینید که در دوره قاجار به مسجد اضافه شده است.

آدرس ۶۰۰ متری مرکز روستا
لوکیشن لوکیشن مسجد پرزله بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۷ تا ۱۹
قیمت ورودی رایگان

3. مسجد یوسمون

مسجد یوسمون

یوسمون نام مسجد قدیمی دیگری در روستای ابیانه کاشان است و قدمت ساخت آن به حدود ۷۰۰ سال پیش می‌رسد. بنای این مسجد قدیمی دو طبقه است که در طبقه بالای آن علم محله را می‌توانید ببیند. گفته می‌شود این مسجد مخصوص اهالی این محل بوده و هر خانواده‌ای جای مخصوص و موروثی در زمان مراسم روضه و عزاداری داشته‌اند.

آدرس ۲۶۰ متری مرکز روستا
لوکیشن لوکیشن مسجد یوسمون بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۷ تا ۱۹
قیمت ورودی رایگان

4. مسجد حاجتگاه

مسجد حاجتگاه

در ابیانه مساجد متعددی دیده می‌شود که نشان اعتقادات مردم این روستا از زمان‌های دور دارد. مسجد حاجتگاه در کنار قبرستان قدیمی، مسجدی ۴۰۰ ساله است که دوره ساخت آن طبق حکاکی بر روی درب مسجد، به زمان شاه طهماسب اول می‌رسد.

بنای این مسجد نیز مثل دیگر مساجد روستا دو طبقه است و گفته می‌شود در قدیم یکی از اتاق‌های آن برای دفن موقت اربابان استفاده می‌شده. تختی در قسمت جلوی مسجد قرار دارد که به آن تخت مزگه گفته می‌شود و ساخت آن توسط شخصی به نام مشالله خان سردار صورت گرفته. همانطور که از نام مسجد پیداست، اهالی محله علاوه بر عبادت برای حاجت روا شدن نیز به این مسجد می‌آمدند.

آدرس ۲۸۰ متری مرکز روستا
لوکیشن لوکیشن مسجد حاجتگاه بر روی نقشه گوگل مپ
ساعت کاری ۷ تا ۱۹
قیمت ورودی رایگان

قلعه های ابیانه

قلعه های ابیانه

بقایای سه قلعه در روستای ابیانه به چشم می‌خورد:
1. قله ی هامان که متعلق به محله بالا و یوسمون بوده است.
2. قلعه ی پاله که متعلق به اهالی محله پل بوده است.
3. قلعه هرده که متعلق به اهالی هرده بوده است.

آب انبارهای ابیانه

آب انبارهای ابیانه

در بین مردم دیار کویر، آب با ارزش ترین عنصر حیات به حساب می‌آید و این قوم قدر هر قطره از این مایع گران‌بها را می‌دانند. در روزگار گذشته مردم شهرهای کویری از آب انبار برای ذخیره و تامین آب پاک مورد نیاز خود استفاده می‌کردند.

جاهای دیدنی کاشان؛ از قدیمی‌ترین خانه های ایران تا دشت‌های پرگل
ادامه مطلب

بناهایی در دل زمین که شاهکار معماری سنتی به‌حساب می‌آیند. ابیانه کاشان چهار آب انبار داشته که قدمتی بیش از ۱۰۰ سال دارند و در حال حاظر قابل استفاده نیستند.

آب‌انبار پرزله در محله بالا ده، آب‌انبار پالیزه در محله یوسمون و پس باغچه در محله یوسمون، از جمله آب انبارهای این روستا هستند.

آسیاب های ابیانه

آسیاب های ابیانه

مردم ابیانه برای آسیاب کردن غلات از جمله نان از سه آسیابی که در روستا قرار دارد، استفاده می‌کردند. در گویش محلی به آسیاب «آره» می‌گویند؛ آسیاب‌های روستا در کنار جریان رودخانه داریون در غرب روستا با نام‌های «آره هره»، «آره میون» و «آره داریون» قرار گرفته‌اند.

لوکیشن لوکیشن آسیاب آبی بر روی نقشه گوگل مپ
آدرس ۱.۵ کیلومتری غرب روستا

چشمه‌ های ابیانه

چشمه‌ های ابیانه

ابیانه را از ارتفاع که نظاره‌گر باشید ترکیبی از رنگ سرخ و سرسبزی می‌بینید که سرسبزی خود را مدیون چشمه‌ها و رودخانه‌های اطراف است. در ابیانه چشمه‌های متعددی وجود دارد که تفریح و گردش در کنار هر کدام می‌تواند لذت‌بخش باشد. تامین آب آشامیدنی روستای ابیانه بر عهده چمشه رئیسون است که بالاتر از آسیاب قرار گرفته.

چشمه دو آبی در غرب روستا، به چشمه یا قنات تاردر و چشمه کرشک از دیگر چشمه‌های روستای ابیانه به‌حساب می‌آید. در جنوب ابیانه نیز چشمه‌های زیبایی چون پی قستان، په کی جا، پاش یووینگا، وشاسیدرا، پاشت لیل و پال همون بالا، وجود دارد که بازدید از آن‌ها خالی از لطف نخواهد بود.

حمام های تاریخی ابیانه

حمام های تاریخی ابیانه

در زمان قدیم مردم از حمام های عمومی استفاده می‌کردند و تنها ثروتمندان در خانه خود حمام داشتند. در روستای ابیانه نیز دو حمام قدیمی وجود دارد که یکی در محله بالا و دیگری در محله پایین واقع شده است. حمام محله پایین تخریب شده و تنها حمام بالا قابل استفاده است.

گفته می‌شود سوخت حمام‌ها در گذشته گون بوده است و مردم به‌عنوان هزینه استفاده از حمام یک قرص نان یا پول اندکی پرداخت می‌کردند، پسران مجرد تا قبل از ازدواج می‌توانستند رایگان استحمام کنند. بازدید از این حمام با گردش در روستای ابیانه جالب خواهد بود و شما را به دوران قدیم می‌برد.

تاریخچه ابیانه

روستای ابیانه کاشان

“بیدستان” نام قدیمی این روستا بوده که به مرور زمان به ابیانه تغییر نام داده است. ابیانه یکی از بلندترین نقاط مسکونی ایران به حساب می آید. این روستا به دلیل جاذبه های تاریخی، فرهنگی و طبیعی که دارد گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می کند. جالب است بدانید روستای ابیانه به ثبت ملی نیز رسیده است. در ادامه‌ی مطلب عکس های بی نظیر روستای ابیانه را مشاهده خواهید کرد.

معماری روستای ابیانه

روستای ابیانه کاشان

بناهای تاریخی این روستا به دوره سلجوقی و صفوی و قاجاری می‌رسد. در روزگان قدیم بسیاری از بزرگان سلسله‌ها، ابیانه را برای ییلاق خود برمی‌گزیدند. خانه‌ها از خاک رس قرمز، خشت، سنگ و آجر است و پنجره هایی از جنس چوب گردو دارند. ایوان های چوبی جذابی نیز از بنا بیرون زده اند.

معماری روستای ابیانه

اکنون این خانه ها اندکی مورد بازسازی قرار گرفته اند. معماری این خانه ها به گونه ایست که پشت بام خانه های پایین دست، حیاط خانه های بالا دست محسوب می‌شود و در نگاه اول این روستا به نظر چند طبقه می‌آید. در کنار معماری روستایی، اهالی ابیانه در تپه‌های نزدیک به روستا انبارهایی را برای نگهداری از دام ها و آذوقه‌های زمستانی ساخته‌اند.

اهالی روستای ابیانه

روستای ابیانه کاشان

موقعیت جغرافیایی روستای ابیانه باعث شده است که مردمان آن منطقه در انزوایی دوست داشتنی به سر برند. بنابراین بسیاری از آداب و رسوم و اعتقادات آن‌ها همچنان دست نخورده باقی مانده است. مردمان این روستا ساده و صمیمی هستند. از میان کوچه ها با دیوارهای کاهگلی که عبور می‌کنید اهالی روستا را با لباس‌های زیبای محلی‌شان می‌بینید.

روستای ابیانه کاشان

مردان شلوار مشکی گشاد و قبا با گیوه و کلاه نمدی پوشیده‌اند، زنان هم پیراهن‌های گلدار زیبا و گشاد با روسری‌های سفید و گلدار تن کرده‌اند. دیدن این لحظات بر لذتی که می‌توان از این روستای ناب برد می‌افزاید. در سفر به ابیانه دل آرام می‌گیرد چون از این منطقه هنوز بوی اصالت به مشام می‌رسد.

اهالی روستای ابیانه

مردان ابیانه‌ای از طریق دامداری، کشاورزی و باغداری امرار معاش می‌کنند. زنان روستا نیز با گیوه بافی به همسر خود در گذراندن چرخ زندگی کمک می‌کنند. مردم ابیانه فارسی صحبت می‌کنند اما با لهجه‌ی خاص ابیانه‌ای که با همه‌ی لهجه‌های دیگر فرق دارد.

سوغات ابیانه

سوغات ابیانه

پایان هر سفر با بخش جدایی ناپذیر آن یعنی خرید سوغات همراه است. رسم بسیار پسندیده‌ای که ایرانی‌ها به آن پایبند هستند. سوغات ابیانه به گونه‌ای متفاوت‌ ارائه می‌شود؛ اینجا اهالی سوغات روستا را در جلوی خانه های سرخ رنگ و دلنشین خود به فروش می‌رسانند و پای هیچ واسطه‌ای در میان نیست.

خانه عامری ها کاشان
ادامه مطلب

در ابیانه کاشان می‌توانید انواع لواشک، لبنیات محلی، سیب، آلو، گردو مرغوب و صنایع دستی مثل زیورآلات دست ساز، قالی، آویزهای دیواری، گیوه، گلیم و… را به‌عنوان سوغات با خود ببرید.

شرایط اقلیمی و آب و هوای ابیانه

آب و هوای ابیانه

اقلیم این روستا مدیترانه ای است، زمستان آن بسیار سرد و همراه با ریزش برف می‌باشد و تابستانش بسیارخشک است.

بهترین زمان سفر به روستای ابیانه کاشان

بهترین زمان سفر به روستای ابیانه کاشان

ابیانه در دامنه کوهستان و منطقه‌ای نسبتا سردسیر قرار گرفته است و بیشترین تعداد مسافر را در روزهای آخر سال و فصل بهار و تابستان پذیرا می‌شود. ابیانه از جاهای دیدنی کاشان در بهار است که نمی‌توان از آن غافل شد. فصل باردهی درختان و شکوفایی گل‌های بهاری که در هر سو می‌بینید.

روستای ابیانه کاشان

ابیانه در هر فصلی زیباست اما اگر دنبال بهترین فصل می‌گردید بهار انتخاب خوبی است. اول اردیبهشت تا اواخر بهار که جشن گلاب گیری کاشان برپاست، فرصت خوبی برای سر زدن به این روستای توریستی و لذت بردن از هوای مطبوع و جاذبه‌های متعدد آن است.

پوشش گیاهی ابیانه

پوشش گیاهی ابیانه

در اطراف ابیانه اسپند می‌روید، زنان روستا از این اسپندها گردنبندهای تزئینی برای چشم زخم می‌سازند. علاوه بر اسپند، از خاکشیر و کتیرا و درختچه های زرشک هم می‌توان به عنوان درختان سنتی این منطقه نام برد.

دسترسی به ابیانه

دسترسی به ابیانه

برای دسترسی به روستای ابیانه باید از جاده کاشان به اصفهان و یا از جاده کاشان به نطنز بروید. در انتهای این جاده روستای ابیانه واقع شده است.

رستوران ها و غذاخوری های نزدیک به روستای ابیانه کاشان

رستوران ویونا هتل

فاصله رستوران‌ ها به مرکز روستای ابیانه

  • رستوران سنتی دومیلون: ۲۵۰ متر
  • رستوران ویونج: ۶۰۰ متر
  • رستوران ویونا هتل: ۱ کیلومتر
  • رستوران سنتی محمودی: ۶۰۰ متر
  • رستوران دیدار: ۶۵۰ متر

اقامت در ابیانه

اقامت در ابیانه

در راهنمای سفر به کاشان یکی از مواردی که باید در نظر داشته باشید، بخش اقامت سفر است. کاشان و جاهای دیدنی اطراف، موقعیت خوبی برای تفریح و گردش دارد و با رزرو محل اقامت در یکی از هتل های ابیانه مثل: هتل ویونا ابیانه، هتل ابیانه ابیانه و اقامتگاه بوم گردی هارپاک ابیانه از طریق سایت ایران هتل آنلاین می‌توانید به همه جاذبه‌های این منطقه سر بزنید.

1. هتل ویونا ابیانه

اتاق سه تخته هتل ویونا ابیانه

هتل ویونا ابیانه با سبک معماری خاص خانه‌های ابیانه در سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را آغاز کرد. شکل پلکانی این هتل سه ستاره کاملا با سایر خانه‌ها هم‌خوانی دارد. هتل در ۴ طبقه با ۳۰ اتاق ساخته شده است.

از این هتل چشم‌انداز بسیار خوبی به روستای ابیانه دارید و به تمام جاذبه‌ های گردشگری روستا دسترسی مناسبی وجود دارد. از امکانات و ویژگی‌های هتل ویونا می‌توان به مواردی چون: پارکینگ، اینترنت، لابی، آسانسور، سالن صبحانه خوری، کارکنان مسلط به زبان انگلیسی، صرافی و… اشاره کرد.

2. هتل ابیانه ابیانه

نمای ساختمان هتل ابیانه ابیانه

هتل ابیانه ابیانه در سال ۱۳۸۶به بهربرداری رسید و آماده میزبانی از گردشگران این روستا شد. این هتل ۲۵ اتاق در ۴ طبقه را با امکانات رفاهی مناسب در اختیار مسافران قرار داده است. معماری و شکل ظاهری روستا در جهت بافت سنتی و بومی ابیانه طراحی شده تا اصالت روستا حفظ شود.

چشم‌انداز کوهستان و دشت‌های اطراف از ویژگی‌های مثبت این هتل به‌حساب می‌آید و باعث شده یکی از بهترین هتل های کاشان از نظر مسافران باشد. هتل ابیانه امکاناتی چون: رستوران، کافی شاپ، پارکینگ، اینترنت، صندوق امانات، تسلط کارکنان به زبان انگلیسی و… را در اختیار مسافران خود قرار داده است.

3. اقامتگاه بوم گردی هارپاک ابیانه

اگر به دنبال اقامتگاهی سنتی و تاریخی در ابیانه می‌گردید، پیشنهاد می‌کنیم سری به اقامتگاه بوم گردی هارپاک ابیانه بزنید. قدمت بنای این اقامتگاه به دوره ایلخانیان می‌رسد که پس از مرمت در سال ۱۳۹۱ با ۵ باب اتاق فعالیت خود را آغاز کرده است.

امکان استفاده از خودرو تا رسیدن به اقامتگاه وجود ندارد و باید مسیری در حدود ۳۰۰ متر را پیاده‌روی کنید. در این اقامتگاه سنتی امکاناتی مثل: اینترنت، پذیرش ۲۴ ساعته، ویو مناسب و… وجود دارد.

سخن آخر

بازدید از روستای ابیانه از آن سفرهای لذت‌بخشی خواهد بود که از خاطر نمی‌برید. نگین سرخ ایران که در دنیا شناخته شده به مهر و میزبانی گرم اهالی است. از جاهای دیدنی ابیانه سخن گفتیم، اما بی‌شک لبخند و چهره دلنشین پیرمرد و پیرزن‌ها که با لباس‌های محلی بر پله‌های درب خانه نشسته‌اند و گذر ایام را تماشا می‌کنند، زیباترین جاذبه این روستا است.

5/5 - (3 امتیاز)

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

برچسب ها :

اشتراک گذاری

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[search_hotel]
  • محبوب ترین ها
  • آخرین مقالات
  • منتخب سردبیر